Ανθρώπινα δικαιώματα για τα παιδιά: Σώζοντας τα παιδιά από τις καταχρήσεις των μέτρων κατά του COVID

Ανοιχτή επιστολή προς τον Dr. Nils Melzer, Ελβετό πρόεδρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ακαδημία της Γενεύης
La teoria del "Grande Reset Globale". L'accusa: il ...

Του Peter Koenig. Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε θέματα νερού και περιβάλλοντος σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική. Αρθρογραφεί τακτικά σε διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του βιβλίου Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed- και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney “When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020)

Αγαπητέ Dr. Melzer,

Ως ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για τα βασανιστήρια, η εντολή σας περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα “Ανθρώπινα δικαιώματα για τα παιδιά: Σώζοντας τα παιδιά από τις καταχρήσεις των μέτρων κατά του COVID”

Αναφορά σε Δήμους, ή Ν.Π.Δ.Δ. είτε με σχέση ιδιωτικού δικαίου, είτε ως δημόσιοι υπάλληλοι

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, Η Ν.Π.Δ.Δ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
ΔΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ RAPID TEST ….
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΤΩΝ Διαβάστε περισσότερα “Αναφορά σε Δήμους, ή Ν.Π.Δ.Δ. είτε με σχέση ιδιωτικού δικαίου, είτε ως δημόσιοι υπάλληλοι”

«ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΔΗΒ, Απρίλιος 2021»


ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΗΘΙΚΗΣ

Ύ
στερα από έναν χρόνο ασφυκτικού lockdown και καταστολής των στοιχειωδέστερων ατομικών ελευθεριών, από τις αυστηρότερες στην Ευρώπη, η ελληνική κυβέρνηση κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα στην πρώτη θέση αναφορικά με τον αριθμό θανάτων (με ή χωρίς τον ιό) σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Και ενώ μέχρι τον Σεπτέμβριο Διαβάστε περισσότερα “«ΔΙΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΔΗΒ, Απρίλιος 2021»”

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης: Οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.Όπως έχει συμβεί και  με παρόμοιες αποφάσεις σε Πορτογαλία, Γερμανία και Ολλανδία, 
αυστριακό δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ότι ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης δέχθηκε Διαβάστε περισσότερα “Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης: Οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.”

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΗΘΙΚΗ
ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:

1. Υποβολή υπεύθυνης δήλωσης περί άρνησης συναίνεσης των γονέων στη διενέργεια προληπτικών τεστ (θα μπορούσε στη δήλωση να προστεθεί ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του self test στα ιταλικά και στα γερμανικά για τη διενέργειά του απαιτείται Διαβάστε περισσότερα “ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ”

Δικαστική απόφαση σταθμός από τη Βαϊμάρη: τέλος στις μάσκες, στην τήρηση αποστάσεων, στα τεστ για τους μαθητές!

Μία σημαντική απόφαση ελήφθη από το τοπικό Δικαστήριο της Βαϊμάρης, η οποία με εύκολο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “πρότυπο” σε αντίστοιχες δίκες στην Ελλάδα.

Ως Ε.Υ.Ε θεωρούμε την απόφαση γενικά τα παιδιά να φοράνε μάσκες, να τηρούν “κοινωνικές” αποστάσεις και να πραγματοποιούν τέστ ως απαράδεκτες, που αγγίζουν τα όρια του σαδισμού από την πλευρά του κράτους. Δεν υπάρχει έως τώρα καμία απολύτως μελέτη που να αποδεικνύει ότι τα σχολεία αποτελούν “εστίες μόλυνσης”. Αντιθέτως, Διαβάστε περισσότερα “Δικαστική απόφαση σταθμός από τη Βαϊμάρη: τέλος στις μάσκες, στην τήρηση αποστάσεων, στα τεστ για τους μαθητές!”

Αποστολία Ακριβούση ιατροδικαστής

“Για να συνδεθεί ένας ιός με νόσο, πρέπει να πληρεί τα τέσσερα αξιώματα του Κωχ … Εμείς τουλάχιστον, ανακοινωμένο, δημοσιευμένο δεν το έχουμε δει.”

Το Κέντρο Δικαιοσύνης για τις Συνταγματικές Ελευθερίες μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για βίαιο περιορισμό ταξιδιωτών

ΤΟΡΟΝΤΟ:  Το Κέντρο Δικαιοσύνης άσκησε νομική προσφυγή κατά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης σε απάντηση του Πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντού που δήλωσε στα ΜΜΕ ότι οι Καναδοί που επιστρέφουν από ταξίδια θα περιορίζονται βίαια σε ξενοδοχεία με κόστος 2.000 $ ανά ταξιδιώτη, παρόλο που επιστρέφουν έχοντας στην κατοχή τους αρνητική δοκιμή PCR.

Το Κέντρο Δικαιοσύνης έστειλε για πρώτη φορά Διαβάστε περισσότερα “Το Κέντρο Δικαιοσύνης για τις Συνταγματικές Ελευθερίες μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για βίαιο περιορισμό ταξιδιωτών”

Ομοσπονδιακός δικαστής της Πενσυλβανίας κρίνει τους περιορισμούς αντισυνταγματικούς.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ,  Αμερικανός ομοσπονδιακός δικαστής αποφάνθηκε πως οι περιορισμοί του κορoνοϊού από τον κυβερνήτη της Πενσυλβανίας Tom Wolf είναι αντισυνταγματικοί. Οι περιορισμοί πανδημίας του Wolf που απαιτούσαν από τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι τους, έθεσαν όρια μεγέθους στις συγκεντρώσεις και διέταξαν να κλείσουν οι επιχειρήσεις  είναι αντισυνταγματικοί, αποφάσισε ο δικαστής της περιοχής των ΗΠΑ William Stickman IV. Η απόφαση σημαίνει ότι οι τρέχοντες περιορισμοί εγκλεισμού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιορίζουν τον αριθμό των ανθρώπων  σε εσωτερικές και εξωτερικές συγκεντρώσεις, δεν μπορούν να επιβληθούν.

Στην απόφασή του  ο Stickman ανέφερε πως οι πολιτικές της πανδημίας της κυβέρνησης Wolf ήταν υπερβολικές και αυθαίρετες και παραβίασαν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Οι προσπάθειες του κυβερνήτη να επιβραδύνουν την εξάπλωση του κοροναϊού “πραγματοποιήθηκαν με την καλή πρόθεση να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Αλλά ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η εξουσίες της κυβέρνησης  δεν είναι αμετάβλητες”. “Το Σύνταγμα δεν μπορεί να δεχτεί την έννοια του « νέου φυσιολογικού », όπου οι βασικές ελευθερίες του λαού μπορούν να υπαχθούν σε μέτρα μετριασμού έκτακτης ανάγκης αορίστου χρόνου” έγραψε ο Stickman.
Δικηγόρος των εναγόντων ήταν ο  Thomas W. King III.

Federal Judge Ruling Wolf&#… by PhillyVoice.com

 

ΑΙΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΡΑΠΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ –
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ
…………………………………., κατοίκου ________________
…………………………………. ,κατοίκου ______________(ΥΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΣΚΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ …………………………………………………………
Δια της παρούσης αιτήσεώς μας
Λαμβάνοντας υπ’όψιν μας
1/ Τα άρθρα 4,5,10, 16 του ισχύοντος Συντάγματος,
2/ Το άρθρο 25 του Ν.3528/2007
3/ Τον Ν. 3418/2005
4/ Το άρθρο 12 του Ν. 2690/1999
5/ Το Ν.2619/1988
6/ Άρθρο 388 ν.4512/2018
Αιτούμεθα
Να μας κοινοποιήσετε εγγράφως-άμα τη λήψει της παρούσης μας- την απόφασή σας να μην επιτρέψετε την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας της 3ης Λυκείου στ…………… μας και μαθ……… Σας , ……………………………… ,αλλά και τη νομική βάση, δυνάμει της οποίας εξαρτήσατε αυτήν εκ της προηγούμενης επιδείξεως τεστ αυτοδιάγνωσης του ιού SARS-COVID 19.
………………………. ,…-04-2021
ΜΕΤΑ
ΤΗΣ
ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΗΣ
ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ ΤΙΜΗΣ