Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης: Οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.Όπως έχει συμβεί και  με παρόμοιες αποφάσεις σε Πορτογαλία, Γερμανία και Ολλανδία, 
αυστριακό δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ότι ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης δέχθηκε καταγγελία από το FPÖ κατά της απαγόρευσης  συνεδρίασής του που καταχωρίστηκε στις 31 Ιανουαρίου στη Βιέννη.

«Η απαγόρευση ήταν παράνομη», δήλωσε το δικαστήριο στην απόφαση (διαβάστε την απόφαση παρακάτω).

Το δικαστήριο δήλωσε με βάση επιστημονικές μελέτες ότι οι λόγοι για την απαγόρευση που προέβαλε το κρατικό αστυνομικό τμήμα της Βιέννης είναι εντελώς αβάσιμοι.

Συγκεκριμένα, αμφισβητούνται μαζικά τα κριτήρια και οι ορισμοί που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του αριθμού των μολύνσεων από κορωνοϊό.

Επισημαίνεται ρητά ότι, ακόμη και σύμφωνα με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (η οποία έκανε μια στροφή  μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Μπάιντεν), «μια δοκιμή PCR δεν είναι κατάλληλη για διάγνωση και συνεπώς δεν λέει από μόνη της τίποτα για την ασθένεια ή τη μόλυνση ενός ατόμου ».

«Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας χρησιμοποιεί έναν εντελώς διαφορετικό, πολύ ευρύτερο ορισμό  για τη διάγνωση Covid-19, ο οποίος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει την απαγόρευση μιας συνάντησης».

Το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι «πληροφορίες» της Υπηρεσίας Υγείας της Πόλης της Βιέννης, στις οποίες βασίστηκε η απαγόρευση από το κρατικό αστυνομικό τμήμα της Βιέννης, «δεν περιείχαν έγκυρες και τεκμηριωμένες δηλώσεις ή ευρήματα σχετικά με την πανδημία».

Με βάση τους ορισμούς του Υπουργού Υγείας, «Ορισμός υπόθεσης Covid-19» από τις 23 Δεκεμβρίου 2020, ένα «επιβεβαιωμένο κρούσμα»

  1. είναι οποιοδήποτε άτομο με ενδείξεις για ειδικό νουκλεϊκό οξύ SARS-CoV-2 (δοκιμή PCR), ανεξάρτητα από κλινική εκδήλωση ή
  2. οποιοδήποτε άτομο με ενδείξεις για ειδικό αντιγόνο SARS-CoV που πληρεί τα κλινικά κριτήρια ή
  3. οποιοδήποτε άτομο με ενδείξεις για ειδικό αντιγόνο SARS-CoV που πληρεί τα επιδημιολογικά κριτήρια.

Επομένως, καμία από τις τρεις «επιβεβαιωμένες περιπτώσεις» που ορίζονται από τον Υπουργό Υγείας δεν πληρεί τις απαιτήσεις της έννοιας του ΠΟΥ για «άρρωστο / μολυσμένο άτομο». Ο ΠΟΥ αρνείται να βασιστεί αποκλειστικά στη δοκιμή PCR (επιβεβαιωμένη περίπτωση 1).

Ακολουθεί η  δικαστική απόφαση:

Verwaltungsgericht_FPOe-Versammlung by Ioannis

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *