Εξώδικη δήλωση της Διεπιστημονικής Ένωσης για αναζήτηση απαντήσεων-στοιχείων

Πιστοί στις αρχές μας και στην Ιδρυτική μας Διακήρυξη.
Με γνώμονα τη Δημοκρατία και τη Βιοηθική, στα πλαίσια του δικαιώματος, που μας δίνει το άρθρο 10 του Συντάγματος, και συνεχίζοντας τον αγώνα των διακοσίων ενενήντα πολιτών, στις 14 του μηνός Ιουλίου, επιδώσαμε στους αρμόδιους φορείς, που συσκέπτονται για το Δημόσιο συμφέρον, όπως οι ίδιοι διατείνονται, και ακολούθως εισηγούνται και αποφασίζουν ερήμην μας, να μας απαντήσουν στα Διαβάστε περισσότερα “Εξώδικη δήλωση της Διεπιστημονικής Ένωσης για αναζήτηση απαντήσεων-στοιχείων”

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης το 2021 ενάντια στο CDC και τον Π.Ο.Υ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης το 2021 ενάντια στο CDC και τον Π.Ο.Υ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Τα νέα πειράματα της Νυρεμβέργης το 2021

Μια ομάδα περισσότερων από 1.000 δικηγόρων και πάνω από 10.000 εμπειρογνωμόνων ιατρικής με επικεφαλής τον Δρ Reiner Fullmich ξεκίνησαν νομικές διαδικασίες ενάντια στο CDC, τον ΠΟΥ, την ομάδα Davos για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο Fullmich και η ομάδα του παρουσιάζουν το ελαττωματικό τεστ PCR και την εντολή για τους γιατρούς να χαρακτηρίσουν Διαβάστε περισσότερα “Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης το 2021 ενάντια στο CDC και τον Π.Ο.Υ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ”

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης: Οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.Όπως έχει συμβεί και  με παρόμοιες αποφάσεις σε Πορτογαλία, Γερμανία και Ολλανδία, 
αυστριακό δικαστήριο έχει αποφανθεί ότι οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ότι ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.

Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης δέχθηκε Διαβάστε περισσότερα “Το Διοικητικό Δικαστήριο της Βιέννης: Οι εξετάσεις PCR δεν είναι κατάλληλες για τη διάγνωση COVID-19 και ο εγκλεισμός δεν έχει νομική ή επιστημονική βάση.”

Δικαστική απόφαση σταθμός από τη Βαϊμάρη: τέλος στις μάσκες, στην τήρηση αποστάσεων, στα τεστ για τους μαθητές!

Μία σημαντική απόφαση ελήφθη από το τοπικό Δικαστήριο της Βαϊμάρης, η οποία με εύκολο τρόπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως “πρότυπο” σε αντίστοιχες δίκες στην Ελλάδα.

Ως Ε.Υ.Ε θεωρούμε την απόφαση γενικά τα παιδιά να φοράνε μάσκες, να τηρούν “κοινωνικές” αποστάσεις και να πραγματοποιούν τέστ ως απαράδεκτες, που αγγίζουν τα όρια του σαδισμού από την πλευρά του κράτους. Δεν υπάρχει έως τώρα καμία απολύτως μελέτη που να αποδεικνύει ότι τα σχολεία αποτελούν “εστίες μόλυνσης”. Αντιθέτως, Διαβάστε περισσότερα “Δικαστική απόφαση σταθμός από τη Βαϊμάρη: τέλος στις μάσκες, στην τήρηση αποστάσεων, στα τεστ για τους μαθητές!”

Το Κέντρο Δικαιοσύνης για τις Συνταγματικές Ελευθερίες μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για βίαιο περιορισμό ταξιδιωτών

ΤΟΡΟΝΤΟ:  Το Κέντρο Δικαιοσύνης άσκησε νομική προσφυγή κατά της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης σε απάντηση του Πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντού που δήλωσε στα ΜΜΕ ότι οι Καναδοί που επιστρέφουν από ταξίδια θα περιορίζονται βίαια σε ξενοδοχεία με κόστος 2.000 $ ανά ταξιδιώτη, παρόλο που επιστρέφουν έχοντας στην κατοχή τους αρνητική δοκιμή PCR.

Το Κέντρο Δικαιοσύνης έστειλε για πρώτη φορά Διαβάστε περισσότερα “Το Κέντρο Δικαιοσύνης για τις Συνταγματικές Ελευθερίες μήνυσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για βίαιο περιορισμό ταξιδιωτών”

Ομοσπονδιακός δικαστής της Πενσυλβανίας κρίνει τους περιορισμούς αντισυνταγματικούς.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ,  Αμερικανός ομοσπονδιακός δικαστής αποφάνθηκε πως οι περιορισμοί του κορoνοϊού από τον κυβερνήτη της Πενσυλβανίας Tom Wolf είναι αντισυνταγματικοί. Οι περιορισμοί πανδημίας του Wolf που απαιτούσαν από τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι τους, έθεσαν όρια μεγέθους στις συγκεντρώσεις και διέταξαν να κλείσουν οι επιχειρήσεις  είναι αντισυνταγματικοί, αποφάσισε ο δικαστής της περιοχής των ΗΠΑ William Stickman IV. Η απόφαση σημαίνει ότι οι τρέχοντες περιορισμοί εγκλεισμού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περιορίζουν τον αριθμό των ανθρώπων  σε εσωτερικές και εξωτερικές συγκεντρώσεις, δεν μπορούν να επιβληθούν.

Στην απόφασή του  ο Stickman ανέφερε πως οι πολιτικές της πανδημίας της κυβέρνησης Wolf ήταν υπερβολικές και αυθαίρετες και παραβίασαν τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Οι προσπάθειες του κυβερνήτη να επιβραδύνουν την εξάπλωση του κοροναϊού “πραγματοποιήθηκαν με την καλή πρόθεση να αντιμετωπιστεί μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Αλλά ακόμη και σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η εξουσίες της κυβέρνησης  δεν είναι αμετάβλητες”. “Το Σύνταγμα δεν μπορεί να δεχτεί την έννοια του « νέου φυσιολογικού », όπου οι βασικές ελευθερίες του λαού μπορούν να υπαχθούν σε μέτρα μετριασμού έκτακτης ανάγκης αορίστου χρόνου” έγραψε ο Stickman.
Δικηγόρος των εναγόντων ήταν ο  Thomas W. King III.

Federal Judge Ruling Wolf&#… by PhillyVoice.com

 

Γερμανία: Το υποχρεωτικό τεστ με απόφαση δικαστηρίου, κρίθηκε παράνομο

Πολλά ενδιαφέροντα νέα σχετικά με το
covid-test μιας και μετά από μήνυση από
πολίτες κατά του υποχρεωτικού τεστ
όταν εισέρχεται κάποιος στη Γερμανία
μέσω Βαυαρίας, το υποχρεωτικό τεστ με
απόφαση δικαστηρίου, κρίθηκε παράνομο.

Η μήνυση:

https://www.ckb-anwaelte.de/download/2021000098JHJH1195-Bayerischer_Verwaltungsgerichtshof.pdf

Η απόφαση:

https://www.ckb-anwaelte.de/download/Ss_VGH.pdf

Απέσυρε την πρόταση επιβολής καραντίνας σε 5 πόλεις η φινλανδική κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση της Φινλανδίας απέσυρε την πρότασή της, με βάση την οποία

Διαβάστε περισσότερα “Απέσυρε την πρόταση επιβολής καραντίνας σε 5 πόλεις η φινλανδική κυβέρνηση.”

Η κυβέρνηση της Νορβηγίας κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Σε όλο τον κόσμο υπάρχει μια ταχέως αναπτυσσόμενη αντίσταση στην πολιτική της κορώνας
Διάφοροι ερευνητές διεξάγουν έρευνες, σε συνεργασία με δικηγόρους και υποστηρικτές. Το 2ο Δικαστήριο της Νυρεμβέργης είναι γεγονός.

Η κίνησή τους  βρίσκεται σε προετοιμασία εδώ και μήνες και πραγματοποιέιται  υπό την ηγεσία του

Διαβάστε περισσότερα “Η κυβέρνηση της Νορβηγίας κατηγορείται για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας”

Στοχευμένη παραπληροφόρηση σχετικά με απόφαση του ΕΔΑΔ για τον εμβολιασμό

Ή, ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι προϋπόθεση για την υποχρεωτική εκπαίδευση

Της Νέλλης Ψαρρού

Στις 8 Απριλίου, βγήκε η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου σχετικά με προσφυγές σε αυτό γονέων από την Τσεχία και τον μη εμβολιασμό των παιδιών τους. Η απόφαση χαιρετίστηκε από πλήθος Διαβάστε περισσότερα “Στοχευμένη παραπληροφόρηση σχετικά με απόφαση του ΕΔΑΔ για τον εμβολιασμό”