ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ PFIZER, κου ΜΠΟΥΡΛΑ

 

Επιστολή της ΔΕΥΔΗΒ στο πανεπιστήμιο Πατρών για την επικείμενη βράβευση του Αλμπέρτου Μπουρλά, διευθύνοντος συμβούλου της PFIZER.

Αρ. Πρωτοκόλλου: 35261
Ημ/νια Πρωτοκόλλου: 12/05/2023
Θέμα: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ PFIZER, κου ΜΠΟΥΡΛΑ.
Ημ/νια Πρωτ. Αποστολέα: 12/05/2023

Υπ΄όψιν:

Χ. ΜΠΟΥΡΑ, ΠΡΥΤΑΝΗ

Σ. ΝΙΚΟΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

Γ. ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΓΡ. ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ

ΓΡ. ΣΥΓKΛΗΤΟΥ

 

Κυρίες και κύριοι

Με έκπληξη μάθαμε ότι μετά από πρόταση των διευθυντών των τμημάτων Ιατρικής και Φαρμακολογίας αποφασίστηκε η αναγόρευση του γενικού διευθυντή της εταιρείας Pfizer Αλμπέρτου Μπουρλά σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου. Αναρωτηθήκαμε εάν υπάρχει σκοπιμότητα για μια τέτοια απόφαση από ακαδημαϊκούς δασκάλους δεδομένου ότι ο εν λόγω κύριος είναι διευθυντής μιας φαρμακευτικής πολυεθνικής εταιρείας, και μάλιστα με το χειρότερο ποινικό μητρώο ανάμεσα στις φαρμακευτικές εταιρίες με 90 καταδίκες σε 20 χρόνια και πρόστιμα που ανέρχονται σε δισεκατομμύρια δολάρια.

Όλοι ακούσαμε τις ενθουσιώδεις δηλώσεις του κυρίου Μπουρλά για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων. Θέλουμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε, σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, πως ο οργανισμός Public Health and Medical Professionals for Transparency – PHMPT (Επαγγελματίες της Δημόσιας Υγείας και της Ιατρικής για τη Διαφάνεια)[1]  κατέθεσε αίτημα στο FDA για να λάβει τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών του εμβολίου της Pfizer για την Covid 19, στα οποία στηρίχθηκε για να της χορηγήσει αρχικά «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις 12 Δεκεμβρίου 2020 και, εν συνεχεία «κανονικής» άδειας στις 23 Αυγούστου 2021. Το FDA υποχρεώθηκε με δικαστική απόφαση να τα παραδώσει, με βάση το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOIA).

Το FDA ζήτησε αρχικά να του χορηγηθεί το δικαίωμα της σταδιακής παράδοσης των εγγράφων μέχρι το έτος 2075, ισχυριζόμενο ότι αδυνατούσε να επεξεργαστεί λόγω όγκου τον φάκελο του εμβολίου της Pfizer)[2]. Εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός ότι, ενώ το FDA δήλωσε αδυναμία να παραχωρήσει αυτές τις 450.000 σελίδες στη δημοσιότητα, τις είχε υποτίθεται μελετήσει και αξιολογήσει μέσα σε μόλις 108 ημέρες προκειμένου να δώσει την “άδεια έκτακτης ανάγκης”!
Μετά από πολλές περιπέτειες, το FDA παρέδωσε τις πρώτες μερικές εκατοντάδες σελίδες των εγγράφων της Pfizer[3], από τις οποίες προέκυψαν συνταρακτικά στοιχεία για παρενέργειες και θανάτους, τα οποία γνώριζαν ήδη αλλά απέκρυψαν επιμελώς τόσο το FDA όσο και η PFIZER.

Επιπροσθέτως, σε σχέση με το πολυσυζητημένο σκεύασμα MRNA, η εταιρεία έχει κατηγορηθεί και ελέγχεται, μεταξύ άλλων, για έλλειψη διαφάνειας στις συμβάσεις, και για τα ηλεκτρονικά μηνύματα μεταξύ της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, και του κυρίου Μπουρλά τα οποία δεν δίνονται στην δημοσιότητα, παρ’ όλο που έχουν ζητηθεί επισήμως από ευρωβουλευτές. Όταν ο κύριος Μπουρλά κλήθηκε να καταθέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις μυστικές συμφωνίες, την αποτελεσματικότητα και τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων, εκείνος αρνήθηκε. Στην θέση του παρουσιάστηκε η κυρία Janine Small, πρόεδρος διεθνών αγορών της εταιρείας. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης της στην Εξεταστική Επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου, το ανώτατο στέλεχος της φαρμακευτικής εταιρείας παραδέχτηκε ότι το εμβόλιο κατά της Covid-19 δεν είχε δοκιμαστεί για την ικανότητά του να αποτρέπει την μετάδοση του ιού!

Πλέον οι αποκαλύψεις συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς. Για τις ανέντιμες πρακτικές της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, παρουσιάστηκε έρευνα, [4] την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Γαλλίας France – 2. Εκεί αποκαλύπτονται μεταξύ άλλων πως:

– Κάθε εμβόλιο κόστιζε 0,80 λεπτά και η, διορισμένη πρόεδρος Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, έκλεισε σύμβαση αγοράς προς 19,50 ευρώ το καθένα.

– Η εκπομπή έκανε αναφορά στη δολοφονία χιλιάδων παιδιών από τη Pfizer με παράνομες κλινικές δοκιμές στη Νιγηρία.

–  Για τις πρακτικές της Pfizer μίλησε στην εκπομπή και το πρώην στέλεχος της φαρμακοβιομηχανίας John Kopchinski, ο οποίος τόνισε ότι  “στόχος της εταιρείας ήταν πάντοτε μόνο το κέρδος και οι ζωές των ασθενών δεν μετρούσαν”.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά αυτό θα ξεπερνούσε τις ανάγκες της παρούσας επιστολής. Θα θέλαμε, κλείνοντας, να θυμίσουμε ότι παραμένει πάγια θέση της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθηγητών και φοιτητών, η διατήρηση της ανεξαρτησίας και αυτοτέλειας των Πανεπιστημίων. Αυτό εκφράζεται και στο αίτημα της μη οικονομικής εξάρτησης από εταιρείες, ώστε η έρευνα να μην είναι ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη από τα ιδιωτικά συμφέροντα. Η απόφαση να βραβεύσετε τον γενικό διευθυντή μιας φαρμακευτικής εταιρείας έρχεται σε αντίθεση με την παραπάνω θέση της ακαδημαϊκής κοινότητας στην Ελλάδα, και πλήττει το κύρος του ελληνικού Πανεπιστημίου.
Εάν το πανεπιστήμιο έχει ανάγκη από οικονομικούς πόρους, όφειλε να τους διεκδικήσει από το υπουργείο παιδείας και όχι να καταφεύγει σε πρακτικές που δεν συνάδουν με το ήθος της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Κατόπιν τούτων αναρωτιόμαστε αν το πανεπιστήμιο Πατρών έχει σκοπό να εμμείνει στην απόφασή του, με ορατή την πιθανότητα να εκτεθεί – όπως συνέβη και στο πανεπιστήμιο Κρήτης μετά την βράβευση του κυρίου Ρίχτερ[5], την οποία αναγκάστηκε να ανακαλέσει μετά την κατακραυγή[6].

Η κοινωνία έχει πληρώσει και πληρώνει ακόμη βαρύ τίμημα στο βωμό των κερδών του κυρίου Μπουρλά και των φαρμακευτικών εταιριών τύπου PFIZER.
Και εσείς, αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, αφουγκραζόμενοι την κοινωνία μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και αντί να βραβεύσετε και να “τιμήσετε” τον γενικό διευθυντή μιας ανέντιμης εταιρείας, καλύτερα θα ήταν ίσως να τον κηρύξετε ανεπιθύμητο πρόσωπο όπως ζητά και η ειδική επιτροπή για την Covid-19, μετά τη διπλή άρνηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer κ. Μπουρλά να καταθέσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.[7]

 

Με την δέουσα τιμή

Δ.Ε.Υ.ΔΗ.Β
Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής

[1]    https://phmpt.org/

[2]    Εν συνεχεία, ζήτησε να επεκταθεί αυτός ο χρόνος μέχρι το έτος 2096  διότι ο φάκελος περιείχε συνολικά 451.000 σελίδες και όχι 320.000 σελίδες όπως ψευδώς είχε δηλώσει αρχικά.

[3]    Οι οποίες αναρτήθηκαν στον ιστότοπο του οργανισμού «Public Health and Medical Professionals for Transparency» (PHMPT), https://aaronsiri.substack.com/p/instead-of-fdas-requested-500-pages

[4]    https://www.france.tv/france-2/complement-d-enquete/4840753-pfizer-qui-a-peur-du-grand-mechant-labo.html

[5]    https://www.news247.gr/koinonia/seismos-stin-kriti-gia-tin-vraveysi-germanoy-kathigiti-apo-to-panepistimio.6312329.html

[6]    https://www.news247.gr/koinonia/ta-richter-apo-ti-vraveysi-toy-richter-odigisan-se-anaklisi-toy-timitikoy-titloy.6428097.html

[7]    https://www.capital.gr/diethni/3692434/i-epitropi-tou-eurokoinobouliou-gia-tin-pandimia-kalei-se-akroasi-ti-fon-nter-laien-gia-tis-sumbaseis-embolion/

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ FDA – PFIZER ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ μέσα από τα επίσημα έγγραφα της Pfizer στην FDA

 

6 σκέψεις σχετικά με το “ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ PFIZER, κου ΜΠΟΥΡΛΑ”

 1. Συμφωνώ και θέλω να καταθέσω την διαμαρτυρία αυτή.Απο τον τρόπο που γράφετε το κείμενο δεν είναι εμφανή το πώς θα γίνει.

  1. Συγχωρέστε την καθυστερημένη απάντηση στο ερώτημά σας. Η επιστολή αυτή στάλθηκε από την ΔΕΥΔΗΒ πριν να την δημοσιεύσουμε.
   Αμέσως μετά στάλθηκαν και επιστολές από άλλες ομάδες πολιτών και συλλογικότητες.Οπότε εσείς θα μπορούσατε να στείλετε προσωπική επιστολή ή με κάποιους άλλους.
   Ακόμη και εκ των υστέρων εάν αποφασίσετε κάτι τέτοιο, γράψτε μας να σας καθοδηγήσουμε.
   Σας ευχαριστούμε.

 2. Πέραν των αναμφισβήτητων στοιχείων που περιλαμβάνονται στην επιστολή, ας συμπεριληφθεί και η σύνδεσις του κ. Μπουρλά με την εγκληματική οργάνωση World Economic Forum (WEF) που εδρεύει στο Davos, ως και η στενή του συνεργασία με τον Klaus Martin Schwab, τον ιδρυτή του WEF και επίσης συγγραφέα του βιβλίου με τον τίτλο Great Reset που φαίνεται να είναι και το αγαπημένο βιβλίο του τέως πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
  Οι στόχοι και το έργο των μελών της πασίγνωστης Εγκληματικής οργάνωσης γίνονται φανεροί πλέον και αποκαλύπτονται επίσης με τα λόγια του Ιδίου κ. Μπουρλά που φαίνεται να δίνει αναφορά στούς προισταμένους του και να χειροκροτείται από τους παρευρισκομένους του Forum, για τις γενοκτονικές πρακτικές των.
  Mετά το 2:40 του βίντεο που ακολουθεί, λέει ακριβώς τα εξής:
  The first week we met in January 2019 in California we set up the goals for the next five years, and one of them was by 2023 we reduce the number of people in the World who can not effort our medicine by 50%. Ι think today this dream is becoming reality.
  Δηλαδή: Tην πρώτη βδομάδα που συναντηθήκαμε τον Ιανουάριο του 2019 στην Καλιφόρνια, θέσαμε τους στόχους μας, ένας εκ των οποίων ήταν μέχρι το 2023 να μειώσουμε τον αριθμό των ανθρώπων στο κόσμο που δεν αντέχουν τα φάρμακά μας, κατά 50%.
  Noμίζω σήμερα, το όνειρο αυτό γίνεται πραγματικότητα.

  https://www.youtube.com/watch?v=9ccd3LMNMl8

  Η αναγόρευση λοιπόν του γενικού διευθυντή της εταιρείας Pfizer Αλμπέρτου Μπουρλά σε επίτιμο διδάκτορα του πανεπιστημίου, αποτελεί την μεγαλύτερην ΥΒΡΙΝ και τον χειρότερο βιασμό στην Θεά Υγεία κι όταν μάλιστα τέτοιου είδους συμπεριφορές και πράξεις λαμβάνουν χώρα στην Γεννέτειρά της, θεωρούνται κι έτσι θα καταγραφούν στην Ιστορία ως ο χειρότερος διασυρμός των πανανθρώπινων αξιών ταυτόσημες του Ελληνισμού.
  Καιρός να τιμηθούν αυτοί που πρέπει και να συλληφθούν οι γενοκτόνοι.
  Τόσο απλά, όσο απλή, ωμή και ψυχρή, η Ομολογία του.

  1. Συμφωνούμε μαζί σας και ξέρουμε πολύ καλά τον ρόλο του WEF και του ΠΟΥ αλλά θέλει πολύ προσοχή στις μεταφράσεις.
   Εδώ ο Μπουρλά λέει πως θα προσπαθήσουνε να μειώσουν το κόστος των φαρμάκων ώστε να φτάσουν στους περισσότερους.
   Από κάτι τέτοιες αβλεψίες πιάνονται και μας λένε πως διαδίδουμε fake news.
   Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

 3. Καλησπέρα εγώ ο ίδιος έπαθα περικαρδιτιδα 5 μέρες μετά την πρώτη δόση εμβολίου pfizer.2 μήνες έλαβα αγωγή και ακόμα δεν έχω γίνει καλά, έχασα 6 φίλους από ανακοπες εμφράγματα εγκεφαλικά νέους ανθρώπους,λίγες μέρες μετά τους εμβολιασμους απεστειλα δεκάδες παρενέργειες στον ΕΟΦ κ επιστολή στο υπουργείο .καταστράφηκε ο μηχανισμος φυσικής ανοσιας σχεδόν σε όλους που έχουν υποστεί τους εμβολιασμους, επήλθε μεγάλη έξαρση σε όλα τα αυτοανοσα,άπειρες καρδιαγγειακες αρυθμιογονες παθήσεις σε τεράστιο αριθμό εμβολιασμενων ανθρώπων, αυξηση των καρκινογεννεσεων ολων των μορφων,συμπεράσμα στοχευμενη καταστροφή του ανθρώπινου είδους με αυτές τις μεθοδους άραγε γιατί? Θα αναγορευσουμε τους καταστροφεις του ανθρώπινου ειδους σε επιτιμους διδάκτορες, πράγματι ζούμε σε ανάποδο κόσμο,προσπαθώ καθημερινά να βοηθήσω τους ανθρώπους σχεδόν όλοι έχουν μετανιωση για τα επικίνδυνα σκευάσματα που έβαλαν στον οργανισμό τους διότι όλοι απέκτησαν και κάτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *