Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Τετάρτη 14/7

Αγαπητοί φίλοι,

ύστερα από μήνες όπου παρακολουθούμε τις προσπάθειες διαχωρισμού των πολιτών και καταπάτησης των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, συναντηθήκαμε με άλλες ομάδες που δραστηριοποιούνται στα τρέχοντα θέματα και αποφασίσαμε να δράσουμε από κοινού. Αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές αφετηρίες και πολιτικές τοποθετήσεις που μπορεί να έχει η κάθε ομάδα, και με βάση την ανάγκη συσπείρωσης απέναντι σε μία πολιτική κατάσταση που βάλλει εναντίον του Ανθρώπου πρώτα και κύρια, αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες δράσεις από κοινού με αποκλειστικό μας θέμα την αναδυόμενη δυστοπία, την επιβολή των εμβολιασμών και την επιχειρούμενη κατάργηση της αυτοδιάθεσης του ανθρώπινου σώματος.

Στο πλαίσιο αυτό, και με αφορμή καλέσματα από διάφορες ομάδες, άτυπες ή μη, αποφασίσαμε να καλέσουμε και να συμμετάσχουμε από κοινού σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 14 Ιουλίου, αλλά και σε όλες τις πλατείες των πόλεων της χώρας, προκειμένου να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στον επαπειλούμενο υποχρεωτικό εμβολιασμό και τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη.

Η προσπάθεια από νεοσύστατα πολιτικά κόμματα να εκμεταλλευτούν αυτή τη συγκέντρωση δεν μας αφορά.

Για μας, το κοινό κάλεσμα ομάδων με διαφορετικά πολιτικά χαρακτηριστικά αποτελεί μία νίκη στο πλαίσιο της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Καλούμε τους πάντες να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή, να εκτυπώσουν το κείμενο και να το μοιράσουν, και να συναντηθούν στις πλατείες προκειμένου να συνενωθούν μεταξύ τους, και στη συνέχεια να δικτυωθούν και μαζί μας.

Αν συμφωνείτε με την προσπάθεια αυτή, ενημερώστε τους συνανθρώπους σας.

Σε κάθε περίπτωση, σας καλούμε να μην φοβόσαστε, να μην υποκύπτετε σε εκβιασμούς, και να μην αφήσετε να σας επιβάλλουν τι θα βάλετε στο σώμα σας. Η αυτοδιάθεση του σώματός μας είναι ιερή, και κάθε προσπάθεια καταπάτησής του δεν γίνεται για το κοινό καλό.


ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Από πόσα ρατσιστικά διαχωριστικά και τόνους υγειονομικού φασισμού χτίζεται το “τείχος ανοσίας”;

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ζούμε υπό τη σκιά μιας πανδημικής βιοτρομοκρατίας: ο ιός εκκίνησε από την επαρχία της Γιουχάν και στρατολογήθηκε αμέσως στα χακί σε όλες τις πολεμικές βάσεις ανά την υφήλιο. Έγινε ο «αόρατος εχθρός» και ο ηγεμόνας ανά χώρα κήρυξε τον «πόλεμο» εναντίον του, ορίζοντας την ίδια στιγμή την κατάσταση εξαίρεσης που θα του επέτρεπε αφ’ενος να εξαιρέσει τα πάντα από τις ζωές μας, αφετέρου να μας τις επιστρέψει με φειδώ.

Σε αυτό το σκηνικό πολέμου αναστείλαμε τη ζωή μας μέσω αλλεπάλληλων και αναποτελεσματικών λοκνταουν, προκειμένου να την «προστατεύσουμε». Καθηλωθήκαμε-Μείναμε σπίτι με επιδόματα, με δανεικά, με ενδοοικογενειακή βία, με σωματική/ψυχική εξάντληση, με τηλεργασία, με τηλεκπαίδευση και ψηφιακή βιοασφάλεια, με καθήλωση σε οθόνες και ψηφιακές επαφές, με ανάπτυξη και επιδείνωση νοσημάτων (πέραν του κοβιντ) χωρίς περίθαλψη στο μονοθεματικό ΕΣΥ και όταν βγήκαμε από το καβούκι μας περίμενε η πλήρης αποδιοργάνωση των εργασιακών σχέσεων και ωραρίων, τα «ρεπό», η πανεπιστημιακή αστυνομία, τα λουκέτα, η επισφάλεια, η ανεργία και τα υπερσύγχρονα και υπεροργανωμένα Εμβολιαστικά Κέντρα.

Όταν κλείσαμε την πόρτα της επίπλαστης σπιτικής βιοασφάλειας, άνοιξε η πόρτα του εμβολιαστικού κέντρου, των φαρμακείων, προκειμένου να προμηθευόμαστε υποχρεωτικά σελφ τεστ διαρκώς για να αποδείξουμε μέσα στην παράνοια ότι δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, οι απειλές απόλυσης από τα αφεντικά αν δεν έχει προγραμματιστεί ραντεβού εμβολιασμού, διπλές μάσκες παντού με κάθετη ιατρικοποιημένη παρέμβαση σε κάθε ανάσα μας. Οι σελφι με τη σύριγγα και τα χρωματιστά πιστοποιητικά παραβίασης προσωπικών δεδομένων και ιατρικού απορρήτου έγιναν η νέα κανονικότητα χτίζοντας τη νέα «καθαρή», «αμιγή» ταυτότητα, παραπέμποντάς μας σε σκοτεινές ναζιστικές ιδεολογίες.

Τώρα πια που βγήκαμε «έξω» πλέον έχει προστεθεί δίπλα στον αόρατο ιογενή εχθρό, ο ορατός εσωτερικός εχθρός: οι ανεμβολίαστοι, ως «εγωκεντρικά» και «ανεύθυνα», «μη αλληλέγγυα» υποκείμενα που δεν δέχονται στη νέα θρησκεία τον κοσμικό αγιασμό. Το αίτημα για «συλλογική ανοσία» με πειραματικά εμβόλια αμφίβολης αποτελεσματικότητας και ασφάλειας, που ούτε οι φαρμακευτικές τους δεν εγγυώνται τη μη μετάδοση του ιού και νόσηση όσων τα προτιμήσουν, έγινε το νέο λάβαρο σταυροφορίας σε όλο το πολιτικό φάσμα. Οι σοβαρές και βαριές βλάβες μέχρι και οι θάνατοι από αυτά έγιναν μια στατιστική μονάδα ανάξια πένθους, αφού «τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων» και ας ανεβοκατέβαιναν τα ηλικιακά κριτήρια. Τα ατομικά δικαιώματα της αυτοδιάθεσης του σώματος έγιναν μπροστά στο κοινωνικό αίτημα του «τείχους ανοσίας» πολυτέλεια με εγωκεντρική χροιά και η συλλογική ανοησία και διαστρέβλωση είχε ήδη επιτευχθεί.

Όμως, σε αυτό το δυστοπικό σημείο που θα βρεθούμε από τις 15 Ιουλίου, το πολεμικό σκηνικό εμφυλίου αποκτά πρώτη φορά μετά το Γ’ Ράιχ ειδική σήμανση. Οι «καθαροί από κοβιντ»/«αμιγείς» χώροι θα φιλοξενούν «καθαρούς από κοβιντ»/«αμιγείς» πελάτες και η νέα ευγονική καθαρότητα θα ξαναζωντανέψει. Οι κοινωνικές σχέσεις θα διαχωρίζονται πριν πάνε για καφέ, οι εργασιακές σχέσεις θα αποδιοργανώνονται ακόμα πιο πολύ υπό τον εκβιασμό έμμεσων ή άμεσων ιατρικών πράξεων, το σύστημα υγείας θα ιδιωτικοποιείται ολοένα και περισσότερο και οι φαρμακευτικές εταιρείες θα αυξάνουν το τζίρο τους στα χρηματιστήρια, γελώντας με το ανέκδοτο για απελευθέρωση της πατέντας.

Ο πόλεμος δεν είναι με τον ιό, θα ήταν γελοίο να αναπαράγουμε μια τέτοια ορολογία. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να έρθουμε σε αντιπαράθεση με μικροοργανισμούς που χρήζουν αποτελεσματικού και οργανωμένου συστήματος υγείας με αποτελεσματική και ασφαλή θεραπευτική αντιμετώπιση.

Σε αυτή τη βιοτρομοκρατία αυτή τη στιγμή απειλούμαστε από έναν γνωστό και διαρκώς παρόντα και μεταλλασσόμενο με διάφορες μορφές ιό: Αυτόν του φασισμού, του ρατσισμού, των διακρίσεων, των αποκλεισμών, των διαιρέσεων και της νέο ναζιστικής-ευγονικής φαντασίωσης «καθαρών ταυτοτήτων».

Δεν ήρθαμε τώρα από την απέναντι πλευρά, ήμασταν πάντα εδώ για να υπερασπιστούμε τις ζωές μας μέχρι να τσακίσουμε και τις τελευταίες όψεις/μεταλλάξεις του.

– Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής
(dimobio.gr)

– CONTRA DYSTOPIA
(contradystopia.gr)

– Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία
(eyewideopen.org)

– World Freedom Alliance – Greece

– Φωνή Ελευθερίας Και Παγκόσμιας Συμμαχίας

 

13 σκέψεις σχετικά με το “Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας Τετάρτη 14/7”

  1. Καλησπέρα.
    1)ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΆΘΩ ΣΗΜΕΊΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.
    2)ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΏΝΟΥΝ.
    3)ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΊΖΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ ΠΟΡΕΊΑ.

    1. Το σημείο συνάντησης είναι στο τέλος της Ερμού και οι οργανωτές οι παρακάτω συλλογικότητες
      και φυσικά ενημερώνουμε τους πάντες που παλεύουν ενάντια σε ναζιστικές πρακτικές
      και στο υγειονομικό απαρτχάιντ.
      Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής
      (dimobio.gr)

      – CONTRA DYSTOPIA
      (contradystopia.gr)

      – Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία
      (eyewideopen.org)

      – World Freedom Alliance – Greece

      – Φωνή Ελευθερίας Και Παγκόσμιας Συμμαχίας

  2. Και ένα πραγματικά τελευταίο.
    Μας λένε ότι δήθεν ο εμβολιασμένος θα αποκτήσει …ανοσία.
    Πρέπει να εμβολιαστούν πάρα πολλοί, για να αποκτηθεί η “ανοσία της αγέλης”.

    Για ποια ανοσία μας μιλάνε, αφού μόλις επεσήμανα ότι τα εμβόλια κατά του κορονοϊού δεν προσφέρουν καμία ανοσία; Ο εμβολιασμένος και κολλάει και μεταδίδει.

    Όπως έγραψα, αυτό που γίνεται ανέκαθεν με όλα τα εμβόλια, αυτό που γίνεται και με το εμβόλιο της κοινής γρίπης (αλήθεια, που πήγε η κοινή γρίπη;), είναι ότι όποιος κάνει το κάθε εμβόλιο, το κάνει για να προστατεύει τον εαυτό του από αυτό που καταπολεμά το εμβόλιο.
    Για αυτό, ακόμα και αν ισχύουν όσα μας λένε, καλό θα ήταβ να εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες.
    Οι παχύσαρκοι, τα μεγάλης ηλικίας άτομα και με επικείμενα νοσήματα.
    Όλοι οι άλλοι όμως; Γιατί …”πρέπει”;
    Μήπως λοιπόν, δεν είναι …θεωρίες συνομωσίας όσα έγραψα;

    Πρέπει να είναι κανείς πολύ …ειδήμων ή έστω …νοήμων, για να τα καταλάβει αυτά;

  3. Εγώ θέλω να επισημάνω κάτι που ενώ πλέον δεν ακούγεται καθόλου, είναι ο κύριος λόγος που δε θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτικός (ούτε άμεσα ούτε εμμέσως) ο εμβολιασμός.
    Σύμφωνα λοιπόν με τις πιο έγκυρες ιατρικές πηγές, ο εμβολιασμένος μπορεί να κολλήσει τον ιό και να τον μεταφέρει στους άλλους, όπως και πριν εμβολιαστεί.
    Που σημαίνει ότι κανένας δεν πρόκειται να προστατευτεί από κάποιον, επειδή αυτός εμβολιάστηκε.

    Πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι αυτό που γίνεται ανέκαθεν με όλα τα εμβόλια, είναι ότι όποιος κάνει το κάθε εμβόλιο, το κάνει για να προστατεύει τον εαυτό του από αυτό που καταπολεμά το εμβόλιο.
    Τον εαυτό του και μόνο και όχι τους …γύρω του, όχι τους άλλους…

    Γιατί λοιπόν “πρέπει” να εμβολιαστούμε όλοι;
    Με ένα εμβόλιο, που κανείς δεν ξέρει τι επιπτώσεις, τι παρενέργειες θα έχει;
    Και κανένας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη, αν κάτι πάει στραβά;
    Με ένα μη δοκιμασμένο ακόμα εμβόλιο, αφού δεν έχει παραχθεί μετά από έρευνες, μελέτες και δοκιμές πολλών ετών, δεν έχει κανονική άδεια και δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα;
    Όπως γίνεται με όλα τα άλλα εμβόλια.
    Μήπως για να είμαστε εμείς τα πειραματόζωα;

    Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να προφυλαγόμαστε για να μην κολλήσουμε κορονοϊό και να μη τον μεταφέρουμε στους άλλους.
    Και ειδικά στις ευπαθείς ομάδες, τα μεγάλης ηλικίας άτομα και με επικείμενα νοσήματα.
    Και όχι να εμβολιαστούμε, αφού ακριβώς το ίδιο μπορεί να κολλήσει τον κορονοϊό και ο εμβολιασμένος και ο ανεμβολίαστος.
    Και ακριβώς το ίδιο να τον μεταφέρει στους άλλους.

    Σίγουρα όποιοι “νιώσουν” ότι έχουν τον κορονοϊό (πυρετό – βήξιμο – φτάρνισμα), θα αναπτύξουν μεγαλύτερο ιικό φορτίο, άσχετα αν εμβολιάστηκαν ή όχι.
    Μας λένε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα “νιώσουν” περισσότερο τον κορονοϊό.
    Που εγώ δεν το πιστεύω, αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν τι πιστεύω εγώ αφού δεν μπορώ να το αποδείξω και εξάλλου αυτό είναι άσχετο.
    Το σχετικό είναι πως αν εμβολιαστούμε, μπορούμε όπως και πριν να κολλήσουμε τον ιό και να τον μεταφέρουμε στους άλλους.

    Ακόμα όμως και αν ισχύει αυτό και κάποιοι ανεμβολίαστοι “νιώσουν” περισσότερο τον κορονοϊό, το θέμα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν τον κορονοϊό, είτε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι, είναι ασυμπτωματικοί φορείς.
    Και άρα όταν κολλήσουν τον κορονοϊό θα αναπτύξουν ακριβώς το ίδιο ιικό φορτίο, που σημαίνει ότι θα τον μεταφέρουν ακριβώς το ίδιο.

    Δεν υπάρχει λοιπόν καμία δικαιολογία ότι ο γιατρός “πρέπει” να εμβολιαστεί για να μη μεταφέρει τον κορονοϊό στους ασθενείς του.
    Ούτε ότι ο ανεμβολίαστος υπάλληλος είναι “επικίνδυνος” για τους πελάτες.
    Ούτε πως μόνο εμβολιασμένοι πρέπει να μπαίνουν σε ένα χώρο ή μόνο εμβολιασμένοι επιτρέπεται να πηγαίνουν στα νησιά ή μόνο εμβολιασμένοι κάνει να μετακινούνται από τον έναν νομό σε άλλον…

    Το μόνο που χρειάζεται, που απαιτείται, είναι προστασία, προφύλαξη και προσοχή.
    Και αφού υποτίθεται ότι το εμβόλιο προστατεύει, ας εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες.
    Οι παχύσαρκοι, τα μεγάλης ηλικίας άτομα και με επικείμενα νοσήματα.
    Αλλά όχι στην υποχρεωτικότητα.

    1. Κλείνοντας θα γράψω την καθιερωμένη μου …θεωρία συνομωσίας.

      Ο Μπιλ Γκέιτς που είναι υπέρμαχος του εμβολιασμού, αφού πρώτος είπε ότι με τον εμβολιασμό θα επιτευχθεί η …επιστροφή στην κανονικότητα, πριν χρόνια είχε κάνει δηλώσεις ότι αφού είμαστε 6 δις στον πλανήτη γη, είμαστε πάρα πολλοί και πρέπει να μειωθούμε.
      Τώρα μάλιστα γίναμε σχεδόν 9 δις…

      Γιατί λοιπόν το εμβόλιο να είναι υποχρεωτικό; Είτε άμεσα είτε έμμεσα;
      Γατί όλοι μας “πρέπει” να εμβολιαστούμε με το πρώτο εμβόλιο που περιέχει συνθετικό RNA;
      Στην ουσία, κανένας δεν ξέρει πως θα “μεταλλάσσεται” το δικό μας RNA και τι ακριβώς θα προκαλεί αυτή η αλλαγή του RNA μας, στο δικό μας DNA.
      Μήπως ξέρει κανείς, τι θα πάθουμε σε κάτι χρόνια;
      Να αλλάξω εγώ λοιπόν τον “αγγελιοφόρο” (RNA) μεταξύ του DNA και των πρωτεϊνικών συμπλεγμάτων, των ριβοσωμάτων, στα κυτταροπλάσματα στον οργανισμό μου;
      Και τι ακριβώς θα αλλάξει σε αυτό τον “αγγελιοφόρο” με το εμβόλιο αυτό;
      Τι διαφορετικό θα “μεταφέρεται” στα ριβοσώματα μου;
      Πως ακριβώς θα διαμορφώνονται πλέον οι πρωτεΐνες στο σώμα μου;
      Πως θα συμβάλλουν αυτές στις λειτουργίες, ποιων οργάνων του σώματος μου;

      Δε θέλω να κάνω …υποθέσεις αφού δεν είμαι ειδήμων, ξέρει όμως μήπως ξέρει κανείς τι παιδιά θα κάνουμε και αν θα μπορούμε να κάνουμε παιδιά;
      Μήπως ξέρει δηλαδή κανείς τι αλλαγές θα έχουν μελλοντικά τα σπερματοζωάρια μας, με αυτά τα εμβόλια;

      Εξάλλου, ας μη σκεφτούμε τον εαυτό μας.
      Τώρα μας λένε ότι θα πρέπει να εμβολιαστούν και τα παιδιά μας.
      Κάτι θα έχει σχεδιάσει λοιπόν αυτός ο Γκέιτς…

      Επίσης, θα αναρωτηθώ, πόσοι πεθαίνουν τον κάθε χρόνο από καρκίνο, από έιτζ, από εγκεφαλικά, από καρδιά, από τις εκτρώσεις; Χωρίς καν να γεννηθούν…
      Νοιάστηκε ποτέ κανένας για αυτούς;
      Τώρα τάχα νοιάζονται για εμάς, για το …καλό μας;
      Αν είναι έτσι, το τσιγάρο γιατί επιτρέπεται ακόμα;
      Τα συντηρητικά (…Ε…) στα φαγώσιμα δεν είναι και αυτά καρκινογόνα;
      Η ανεξέλεγκτη ποσότητα φυτοφαρμάκων;
      Οι εκτρώσεις πότε θα απαγορευτούν;
      Εξάλλου, το εμβόλιο κατά του καρκίνου το βρήκαν; Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν υποχρεωτικό…

      Τέλος, αυτό που δε μας λένε, είναι ότι όλες οι μεταλλάξεις δημιουργούνται από τους εμβολιασμένους. Όπως έγραψα, σύμφωνα με τις πιο έγκυρες πηγές, ο εμβολιασμένος μπορεί ακόμα να κολλήσει τον ιό και να τον μεταφέρει στους άλλους, ακριβώς όπως και ο ανεμβολίαστος.
      Όταν λοιπόν ένας εμβολιασμένος κολλήσει τον κορονοϊό, τα αντισώματα που έχει αναπτύξει λόγω του εμβολίου, κάνουν τον κορονοϊό να μεταλλαχθεί. Έτσι, εφόσον κολλήσει σε κάποιον άλλον αυτό τον κορονοιό, θα του μεταφέρει τον μεταλλαγμένο ιό.
      Δε χρειάζεται να ειναι κανείς …μέγα επιστήμονας για να το καταλάβει αυτό.
      Όλοι γνωρίζουν άλλωστε ότι οι μεταλλάξεις εμφανίστηκαν με την εκκίνηση του κύματος εμβολιασμού, τον Ιανουάριο…
      Για αυτό σε περίπτωση πανδημίας, δεν προωθούνται οι εμβολιασμοί αλλά η θεραπεία.
      Αλήθεια, με τη θεραπεία τι γίνεται;
      Αφού το εμβόλιο κατά του κινεζοϊού, όπως και το κάθε εμβόλιο , είναι πρόληψη και όχι θεραπεία…

      1. Και κάτι ακόμα.
        Αυτοί που ομολόγησαν πως πολλούς από τους θανάτους τους είπαν ως νεκρούς από κορονοϊό …ενώ δεν ήταν, μας λέτε ότι έχουμε στην Ελλάδα 12.000 θανάτους από τον κορονοϊό. Αυτοί που μας είπαν ότι πολλοί πέθαναν από κορονοϊό, ενώ μόνο είχαν κορονοϊό. Αν είχαν.
        Αφού οι νεκροψίες που γίνονται (όσες γίνονται μιας και απαγορεύτηκαν) δείχνουν ότι ούτε που είχαν κορονοϊό…
        Αλήθεια, οι νεκροψίες, γιατί απαγορεύτηκαν; Επιζεί ο κάθε ιός σε νεκρό σώμα;
        Ακόμα όμως και έτσι, 12.000 θάνατοι, η θνησιμότητα από αυτό τον …τρομερό αυτόν ιό, είναι στο 0,12 %.
        (12.000 στα 10 εκατ., 1.200 στο 1 εκατ., 1,2 στα 1.000, 0,12 στα 100).
        Και άρα, μόλις απέδειξα ότι πρόκειται πράγματι για μια πολύ μεγάλη …πανδημία.
        Αφού έχει θνησιμότητα …0,12 %. Αν έχει.

        Που σημαίνει ότι, ακόμα και έτσι να είναι, θνησιμότητα 0,12 %, πρέπει να κλειστούν μέσα αυτοί που πραγματικά κινδυνεύουν.
        Αυτοί όμως που μπορεί να πάθουν κάτι από οποιονδήποτε ιό.
        Αυτοί που θα πρέπει να προστατεύονται από σας (από την κυβέρνηση που μας …σώζει). Ακόμα και με εγκλεισμό, λοιπόν.
        Οι ευπαθείς ομάδες, οι παχύσαρκοι, τα μεγάλης ηλικίας άτομα και με επικείμενα νοσήματα.
        Όλοι οι άλλοι όμως; Εμείς που μπορεί και να τον έχουμε ή να τον έχουμε περάσει, χωρίς να ξέρουμε τίποτα; Νομίζοντας ότι είχαμε μια απλή ίωση; Αν το καταλάβαμε…

        Και ας αφήσουν τη διασπορά να αυξηθεί σε όλλους τους υπόλοιπους.
        Ελεύθερα και χωρίς μάσκα, όποιος δε θέλει.
        Που η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων είναι απλοί φορείς και τίποτα άλλο.
        Φορείς του κορονοϊού.
        Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι είναι όμως ασυμπτωματικοί φορείς του κορονοϊού.
        Είναι δηλαδή ασυμπτωματικά …κρούσματα;
        Έχει σκεφτεί όμως κανείς νοήμων τι …κρούσμα είναι αυτό που δεν έχει συμπτώματα;
        Έχει σκεφτεί κανείς ότι η λέξη “κρούσμα”, προέρχεται από τη λέξη “κρούση”;

        Να πάει έτσι, με την ελευθερία, η διασπορά στο 70%, που θέλουν…
        Στο οποίο πλησιάζουμε, μιας και ο ίδιος ο ΠΟΥ ανακοίνωσε τέλη Οκτωβρίου, ότι τουλάχιστον το 10 % της ανθρωπότητας έχει περάσει τον ιό αυτόν, ενώ τώρα είπε ότι το ποσοστό αυτό έχει ξεπεράσει το 20 %.
        Δηλαδή περισσότερα από 2 εκατομμύρια Έλληνες ήταν φορείς του κορονοϊό. Συν τους εμβολιασμένους, η διασπορά φτάνει το 50% και αυξάνεται…
        Αλήθεια, κανά δυο φορές το χρόνο θα “πρέπει” να εμβολιάζονται;…

        Και τι ακριβώς σημαίνει η ανακοίνωση του ΠΟΥ;
        Σημαίνει ότι στην Ελλάδα, η θνητότητα από τον κορονοϊό, είναι στο 0,6 %.
        (12.000 θάνατοι στα 2 εκατ., 6.000 στο 1 εκατ., 6 στα 1.000, 0,6 στα 100).
        Τρομερά ποσοστά. Θνησιμότητα 0,12 % και θνητότητα 0,6 %.
        ΠΑΝΔΗΜΙΑ….

  4. Αξιέπαινη η κίνηση σας να ενωθούν δυνάμεις που έχουν την καθαρή οπτική που διατυπώνετε στην διακήρυξη. Δεν είναι σαφές σ’ εμένα τουλάχιστον ποια είναι τα”κοινα πολιτικα.χαρακτηριστικα” των ομάδων συνεργάζονται. Αν και προεξοφλω ότι προσδιορίζονται με κριτήρια ανοιχτής, αμεσης, δημοκρατίας, θα ήταν καλό να γραφούν λίγες λέξεις που να διασαφηνιζουν αυτό το σημείο.
    Επίσης, ο όρος “Βιοηθική” ,όπως γνωρίζετε, έχει ήδη μετατραπεί σε έναν ακόμη φασιστικό όρο και πρακτική “ευγονικής” σε κάποιες χώρες-εξωθηση των άνω των 70 ετών , ώριμων ανθρώπων σε θανάτωση. Νομίζω ότι οι έννοιες πρέπει να προστατευθουν από τις επικίνδυνες μετασημανσεις, όμως θα έπρεπε ίσως να αποφευχθεί η χρήση της συγκεκριμένης λέξης αυτήν τη στιγμή, μέχρι να επανέλθει και η γλωσσική λογική. Ίσως πάλι να σφάλλω.
    Σε κάθε περίπτωση, η πρωτοβουλία σας είναι και.καλη και αναγκαία. Χρειάζεται συσπείρωση, η καταστασταση ειναι περισσότερο επικίνδυνη από ποτέ -για τον Άνθρωπο, όπως επισημαίνετε.

  5. Πολύ καλό το κείμενο συνολικά.
    Θα αφαιρουσα το σημείο για τον εργαστηριακό ιό. Είναι αρκετά πιθανό σενάριο πλέον (και με ιδιαίτερη αξία κιόλας, λόγω των προβληματικων πειραμάτων Gain of
    Function που μπορεί να προκάλεσαν ή να προκαλέσουν πανδημία καθώς και των χρηματοδοτων αυτών).

    Αλλά δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι εργαστηριακός. Οπότε μάλλον καλύτερα να μην αναφέρεται κάτι μη αποδεδειγμένο. Λεπτομέρεια αλλά είναι και στην αρχή του κειμένου και είναι κρίμα να μειώνει την πολυ καλή ανάλυση όλου του υπολοίπου.

    1. DT ευχαριστούμε για την επισήμανση.
      Αν και πλέον αρκετοί το έχουν παραδεχθεί και κάποιοι το έχουν αποδείξει
      συμφωνούμε και το αλλάξαμε.

  6. Αγαπητέ Δημήτρη, γνωριζόμαστε καλά και γνωρίζεις πως γνωρίζουμε.
    Εάν διαβάσεις την διακήρυξή μας θα δεις ποιοι είναι οι σκοποί της ένωσης.
    Έχουμε συναντηθεί εδώ άνθρωποι διαφορετικών αντιλήψεων που όμως έχουμε κοινούς στόχους.
    Εάν δε παρακολουθήσεις τα βιβλία που προτείνουμε στην βιβλιοθήκη μας θα καταλάβεις ότι δεν είμαστε αποστασιοποιημένοι.
    Επίσης, στην έρευνα της Νέλλης αλλά και σε συνεντεύξεις μελών μας αναφερόμαστε ξεκάθαρα σε αυτά που αναφέρεις.Όσο για το κείμενο της συγκέντρωσης δεν είναι της Διεπιστημονικής αλλά ένα συμφωνημένο κείμενο από όλους ώστε να μπορέσουμε να βρούμε σημεία συνάντησης και με άλλους.
    Με εκτίμηση
    Ιωάννης

  7. Γιατί δεν αναφέρεται δεν δείχνετε με το δάκτυλο τον εχθρό που δεν είναι άλλος από την παγκόσμια ελίτ του χρήματος -ενέργειας – διατροφής -υγείας -ΜΜΕ-Παιδείας -Άρτου και θεάματος –
    Με μυστικές συναντήσεις τύπου Νταβός 1- Νταβός 2-Ατζέντα 2025 -Ατζέντα 2030 κλπ.
    Αλλά γράφετε περί φασισμού και ρατσισμού γενικός και αορίστως.
    Γνωστή συνθηματική antifa -mko κλπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *