Υποχρεωτική Συμμετοχή σε Πείραμα

Νταχάου, Γερμανία, 1944

Το ότι τα νέα εμβόλια βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο ήταν εξ αρχής δεδομένο: το δήλωσαν και οι εταιρείες και οι οργανισμοί που εξέδωσαν τις επείγουσες αδειοδοτήσεις (FDA, EMA).  Βεβαίως, στο πλαίσιο της προπαγάνδας, τόσο τα υπουργεία απόκρυψαν αυτό το δεδομένο, όσο και οι πρόθυμοι ψεύτες του συστήματος διακηρύττουν το αντίθετο, για να δημιουργήσουν μία ψευδαίσθηση ασφάλειας. Αυτή η ψευδαίσθηση πλέον αναιρείται εκ των πραγμάτων:

  1. Οι εμβολιασμένοι πλέον θεωρούνται ανεμβολίαστοι αν δεν κάνουν και την τρίτη (ή και τέταρτη, πέμπτη, κλπ.) δόση.
  2. Καμία μελέτη δεν έχει γίνει για την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα επιπλέον δόσεων.
  3. Εμβόλια που είχαν εγκριθεί άρχισαν να αποσύρονται. Και για όσα παρέμειναν, οι καταγραφείσες παρενέργειες και θάνατοι (που ήδη υποκαταγράφονται) ξεπερνούν κατά πολύ συμβάντα που σε άλλες περιπτώσεις έχουν οδηγήσει σε άμεση απόσυρσή τους.

Και ενώ τα πιστοποιητικά «ελευθερίας» διαρκούν για όσο αποφασίζει πλέον η εκάστοτε κυβέρνηση, φαίνεται ξεκάθαρα ότι σκοπός είναι ο εμβολιασμός αλλά όχι η προστασία της υγείας. Τα εμβόλια έχει αποδειχτεί πως δεν διασφαλίζουν καμία από τις μέχρι τώρα προπαγανδιστικές τους ωφέλειες (ανοσία αγέλης, προστασία από μετάδοση, ακόμη και προστασία από βαριά νόσηση), και όμως οι μη-εμβολιασμένοι εκβιάζονται με ανούσια μέτρα να εμβολιαστούν ή υποχρεώνονται παρανόμως.

  1. Ενώ καλούνται οι εμβολιασμένοι να κάνουν και τρίτη δόση, επειδή οι δύο δεν αρκούν (το πείραμα δηλαδή εξελίσσεται πάνω τους), οι μη εμβολιασμένοι υποχρεώνονται να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν την κοινωνία! Μάλιστα, στην υποχρέωση αυτή εμπίπτουν οι άνω των 60 ετών, πολλοί από τους οποίους έχουν περιορισμένη κοινωνική ζωή ή και κινητικότητα (βιολογικά).
  2. Ενώ όλες οι μελέτες αναφέρουν τη φυσική ανοσία ως πιο ισχυρή και μακροχρόνια, η κυβέρνηση μείωσε τη διάρκεια του πιστοποιητικού ανοσίας των νοσησάντων σε τρεις, από έξι μήνες, μόνο και μόνο για να μην έχουν πιστοποιητικό οι μη εμβολιασμένοι.
  3. Ενώ όλα τα «κρούσματα» πιστοποιούνται με rapid test, οι μη-εμβολιασμένοι νοσήσαντες καλούνται να έχουν μοριακό τεστ για να πάρουν πιστοποιητικό, που είναι πιο ακριβό. Μάλιστα, στην πράξη, υπάρχουν περιπτώσεις που δεν τους δίνεται το μοριακό τεστ από δημόσια δομή, και καλούνται να πληρώσουν σε ιδιωτικό κέντρο.
  4. Οι μη εμβολιασμένοι έχουν αποκλειστεί από τη δημόσια ζωή, ενώ ανά κατηγορίες υποχρεώνονται με απολύσεις και πρόστιμα να συμμορφωθούν σε μία απαίτηση που, από υγειονομικής άποψης, δεν έχει κανένα νόημα.Σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις απαγορεύεται η συμμετοχή σε πείραμα χωρίς συναίνεση, καθώς και η χορήγηση πειραματικών ουσιών σε εγκύους και παιδιά. Στην αρχική μελέτη των εταιρειών (βάση της οποίας δόθηκε η αρχική κατεπείγουσα άδεια) αναφερόταν ρητώς ότι δεν έχει γίνει μελέτη σε εγκύους και παιδιά. Για τις πρόσφατες εγκρίσεις που δόθηκαν για τα παιδιά άνω των 12, και προσφάτως άνω των 5, οι εταιρείες προέβησαν σε 3-μήνες μελέτες σε πολύ μικρό αριθμό παιδιών, ενώ για τις εγκύους εξακολουθεί να μην έχει γίνει μελέτη: μια τέτοια μελέτη θα απαιτούσε τουλάχιστον πέντε χρόνια, καθώς οι επιπτώσεις ενός φαρμάκου σε έγκυο πρέπει να μελετώνται για σειρά ετών στο γεννημένο παιδί της. Εντούτοις:
  1. Σε παρόμοιους εκβιασμούς με τους ενήλικους υπόκεινται και τα παιδιά. Μάλιστα στα σχολεία μπαίνει ο διευθυντής κάθε βδομάδα στις τάξεις και ρωτάει ποιοι δεν είναι εμβολιασμένοι.
  2. Οι έγκυες δέχονται μεγάλη πίεση από τους ιατρούς τους προκειμένου να εμβολιαστούν ενώ βρίσκονται σε κύηση.

Χρέος της κοινωνίας μας που επιθυμεί να εφαρμόζονται οι κοινωνικοί και ιατρικοί μας κανόνες είναι να απαιτήσει την άμεση παύση της χορήγησης των πειραματικών εμβολίων σε εγκύους και παιδιά, και την απόσυρση κάθε μέτρου που υποχρεώνει ή απλώς ασκεί πιέσεις για τη συμμετοχή σε ιατρικό πείραμα.

Ο ψευδοδιαχωρισμός σε εμβολιασμένους και μη

 

«Μόνο για Εβραίους». Αυστρία, γύρω στο Μάρτιο του 1938

Είναι προφανές πως ο ψευδο-διαχωρισμός σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους σκοπό έχει να δημιουργήσει μία τεχνητή κοινωνική κρίση και διχασμό. Κυρίως όμως μας δείχνει το δέντρο για να μην δούμε το δάσος. Ασχολούμενοι πολλοί συνάνθρωποι μας εμβολιασμένοι με τους ανεμβολίαστους «εχθρούς», δεν βλέπουν το γεγονός ότι τα δικαιώματά τους παραβιάζονται κατάφωρα και εφαρμόζεται ένα ακραίο καθεστώς ελέγχου:

  1. Προκειμένου να συμμετέχουν στην κοινωνική και δημόσια ζωή (διασκέδαση, πρόσβαση στις υπηρεσίες, εργασία, ταξίδια) επιδεικνύουν πιστοποιητικό και ταυτότητα, και μάλιστα σε άτομα μη διαπιστευμένα να τα ελέγξουν.
  2. Η πιστοποίησή τους ισχύει για όσο αποφασίζει η κυβέρνηση και με όποιους όρους αυτή θέσει. Μία κυβέρνηση με υπουργό Υγείας τον κ. Πλεύρη!

Αυτή η υπό όρους ελευθερία και με αποκλεισμό όσων δεν συμμορφώνονται θα μπορούσε να εφαρμοστεί μόνο βάζοντας τους ίδιους τους πολίτες σε ρόλο «ελεγκτή», καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας δεν επαρκούν για να ελέγξουν την τήρηση των μέτρων σε κάθε πτυχή της κοινωνίας. Και γι’ αυτό προηγήθηκε η προπαγάνδα και ο διχασμός. Έτσι όμως γινόμαστε «ελεγκτές» του εαυτού μας, περνώντας εμείς οι ίδιοι τις χειροπέδες στα χέρια μας και σε όλη την κοινωνία.

Αν δεν υπερασπιστούμε όλοι  την πραγματική Ελευθερία μας και τα κατοχυρωμένα δικαιώματά μας, θα έχουμε παραδώσει μία κοινωνία απολυταρχίας και ολοκληρωτισμού στην επόμενη γενιά. Στην ουσία, θα της μεταθέσουμε την ευθύνη και το χρέος του δικού μας αγώνα, που δεν κάναμε, και μια αφετηρία πολύ σκληρότερη από αυτή που εμείς παραλάβαμε.
Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

ΔΕΥΔΗΒ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *